tuLiSan MysPaCe

Aku nak menyentuh tentang certain bebudak dan bapak/mak budak dalam myspace yang suka tulis dengan cara penulisan yang mengada-ngada… Contohnya macam ni:-

hye there!!waNna knoe bout me??thERe's nutink special pun..,tha name?? maYa aRLiNa AmiErA (bUkaN naMa seBeNar) ..but most pe0Ple luRvE to called..,[M]aYa o mieEr[a],!! i'm alRedy turnin' 18 on last August.. mEAnin'.. suDa CKUP UMOr lorh,..ahahaha~~.. dok kat sebuah bndar yg ONce upOn a TiMe kcik jeW, buT kiNi suDa agk terkENal at ngeri PuLau MuTiaRa, GuRneY.. banGGe meh..,hwahwa..~~, ag..,akUwh quite a craZiee person bler lpaq2 nan mEMbe..ske sh0Ppin', sUwkErh menatANg yg chomey2..ske dgaw lagu n DANce fllow tha Gro0ove..haha.. reTRoo bEB!!,,besh3!! aq bKAl xtend stdy kat cnh gak dlm course NurSing!! hmmm…pe ag??!!.. mYBe tatz all 4 n0w..itS a pleASure 2 gettin' know k0oowg…keep in t0Uch k..pisH!!..end~~^^

Sudahlah tulisan kelam kabut, kecik besar… lepas tu grammar yang simple dalam bahasa rojak macam ni pun lintang pukang… Well, aku faham tak semua orang ada good command in English tapi apalah susah sangat nak taip dalam keadaan normal macam ni?



*(Aku rasa tulis MaCam Ni puN LaGi suSaH seBaB asYiK naK kENa TeKaN ShiFt buTToN… bodoh betul!)

Hi there! Wanna know about me? There's nothing special pun. The name? Maya Arlina Amira (bukan nama sebenar).. but most people love to called Maya or Miera. I'm already turning 18 on last August… meaning sudah cukup umur lah.. ahahaha! Duk kat sebuah bandar yang once upon a time kecik jer but kini sudah agak terkenal at negeri Pulau Mutiara, Gurney.. Bangga. Hahaha! Lagi, aku quite a crazy person bila lepak2 dengan member.. Suka shopping, suka menatang yang comel2.. suka dengar lagu dance flow that groove.. haha! Retro beb! Best Aku bakal extend study kat sini jugak dalam course nursing! Hmmm.. apa lagi? Maybe thats for now. Its a pleasure to getting know korang.. keep in touch ok? Peace! End.

Kalau ikut rajin aku, nak saja aku buat correction kat grammar minah ni… tapi aku malas sebab dah pukul 2 pagi… hahahaha! Apa pun, apa sebenarnya yang ada dalam kepada otak bebudak atau mak bapak budak yang taip MaCaM nI haH? Budget cute ke? Budget comel? Budget apa? Macam terencat adalah… mengada-ngada. Kalau rajin sangat pun, banyak lagi benda lain boleh buat dari dok tekan-lepas-tekan-lepas button shift tuh!