Makin' Money With Twitter

Buat duit dengan twitter?
ahahaha.
macam pelik je kan?
tapi zaman sekarang ni mana ada benda pelik dah.
semua benda dah jadi tak mustahil.
aicecehh.. ayat macam apa entah. :D

So,aku nak promote sikit pasal contest member aku ni.
nama dia shafie. dia ni geng blog aku. dia seorang bla..blaa.
(ini macam promote tuan punya contest je!) :))

sudah..sudah..
ok, berbalik pada contest tadi.
syarat2 dia senang je. budak kecik pun boleh buat
siapa yang menang dapat RM30. ok la tu kan?
kau pergi twit je,dah dapat RM30. ahahaha.
senang2 je dapat duit zaman sekarang ni.
siapa2 yang nak join contest ni,
boleh la buka link ni

http://shafie.biz/contest