E-Toyol

Memperkenalkan…

 


1) E-Toyol Asas
Pelajari asas Ebay, Clickbank, SEO dan banyak lagi. Ketahui rahsia saya menjana lebih RM200 dalam masa sehari melalui Youtube, Adsense dan Blogger. Lihat bukti di bawah!
2) E-Toyol: Buat Ebook Tanpa Modal & Jual Online
Bina ebook dengan MODAL RM0 dan miliki perisian-perisian percuma. Lupakan tentang kursus yang berharga beratus-ratus ringgit dan memakan masa yang lama.
3) PERCUMA: Perisian-Perisian Membina Ebook
Nikmati perisian Program Affiliate, 7 Skrip E-Cover, Skrip Borang Bayaran, Template Minisite dan banyak lagi, semestinya PERCUMA dengan pembelian 2 ebook di atas. Mengapa bayar beratus-ratus?

Promosi Jimat 2009

Download sekarang dan nikmati diskaun sehingga 30%. Dapatkan dengan harga hanya RM25. CEPAT! Tawaran sah sehingga 15 November 09 sahaja!

Berita Gembira Untuk Anda: Bonus-Bonus Gila Menanti Anda!

Bersama disertakan ialah bonus-bonus yang tak masuk akal yang akan disekalikan dengan pembelian ebook E-Toyol dan boleh dimuaturun SERTA MERTA. Anda tak akan jumpa tawaran-tawaran bonus seperti ini di laman web lain!:
BONUS 1
Google Adwords Made Easy”
Strategi mudah, senang diikuti dan boleh digunakan segera untuk berjaya menggunakan Google Adwords…
BONUS 2
“18 Edisi Majalah Affiliate Marketing”
Majalah tentang peningkatan trafik segera, blog monetization, model perniagaan affiliate dan banyak lagi.
BONUS 3
“Bantuan Khidmat Pelanggan TANPA HAD”
Dapatkan khidmat nasihat dan bantuan percuma melalui email.
BONUS 4
“Versi E-Toyol Sentiasa Dikemaskini”
Terus dapatkan panduan-panduan dan rahsia-rahsia terbaru secara PERCUMA dengan bantuan toyol ini kerana kemaskini dilakukan dari semasa ke semasa!
BONUS 5
“Perpustakaan eBook Terbesar PERTAMA di Malaysia”
Bukan 1, bukan 13, bukan 50, tetapi beratus ebook panduan jana wang! Anda tidak temui bonus ini di mana-mana. Dan bilangannya bertambah dari semasa ke semasa.