Seni Mengghairahkan Isteri


Apa yang akan saya tunjukkan di sini akan mengubah cara anda melakukan hubungan seks dengan isteri anda dan AMARAN: apa yang akan anda baca ini mungkin akan bercanggah dengan apa yang anda tahu selama ini mengenai seks!

Beza antara isteri anda meminta untuk seks
dengan anda memberikannya.

Tahukah anda apabila anda memberinya (tanpa dia meminta), ianya menunjukkan sesuatu. Sesuatu yang ramai tidak senang. Saya sendiri pun tidak senang jika saya yang memintanya.
Ianya menunjukkan sesuatu yang lebih mendalam daripada apa yang anda jangka. Jika anda memberinya tanpa dia meminta, ianya menunjukkan sesuatu... 

Anda TIDAK MAMPU Membuatnya Mahukan Seks!

Pelik, saya pun sama. Pelik, kenapa dengan memberikan isteri seks sebenarnya menunjukkan masalah yang lebih dalam daripada tidak bertahan lama atau zakar pendek. Setelah saya membuat kajian, barulah saya tahu bahawa jika kita yang memberikan mereka, ini menunjukkan kita tidak membuat yang terbaik untuk memastikan dia merayu untuk mendapatkan seks!
Itu memang realiti menakutkan.

Cuba bayangkan, selama ini kita ingat bahawa batang panjang boleh bagi perempuan gembira, batang kuat boleh bagi perempuan gembira... tetapi masalahnya lebih daripada itu! Apa yang menyebabkan perkara ini berlaku? Itu yang saya ingin ceritakan kepada anda hari ini.
Jika maklumat yang akan anda dapat ini digunakan... saya pasti anda akan membuatkan isteri anda merayu mahukan anda!

Pendedahan: Mengapa Panjang TIDAK Penting, Badan Berketul TIDAK Penting, Dan Satu Perkara Penting Yang Anda Mesti Tahu
Ramai suami, pada pandangan saya mempunyai kepercayaan yang salah mengenai perkara yang akan membuatkan seorang perempuan itu puas.
Cuba fikir, berapa banyak kali anda dengar "perempuan suka batang besar dan panjang"? Memang betul, tetapi itu sahaja tidak mencukupi untuk memastikan dia puas. Jika dia dapat puas pun... ianya tidaklah sehebat mana.
Maksud saya, dia puas setakat sekali sahaja, sedangkan perempuan boleh mendapat orgasme, atau klimaks berkali-kali sepanjang melakukan hubungan seks.
Batang panjang dan besar hanya akan boleh membuatkan dia gembira seketika, rasa seronok kerana dapat menunggangnya, dan... bergantung kepada lelaki itu.
Bergantung kepada apa yang boleh dilakukan lelaki tersebut.
Jika anda mengkategorikan diri anda sebagai orang yang dapat tahan lama (lebih daripada 20 minit), itu hanyalah sebahagian daripada permainan seks. Anda memerlukan sesuatu yang lebih penting daripada itu.
Bayangkan jika anda dapat bertahan lama tetapi anda hanya tahu doggy style dan masuk tarik sahaja.
Rasanya kalau hanya dua sahaja teknik dia tahu Isteri dia seronok ke? JANGAN HARAP.
Seorang perempuan bukan sahaja mahu merasa sedap di bahagian vagina mereka, tetapi mereka mahu berasa seronok dalam melayari bahtera malam mereka. Mereka mahukan lebih daripada masuk keluar.
Kalau anda rasa diri anda tidak mempunyai skil, atau tidak bertahan lama, jangan bimbang. Apa yang akan anda pelajari di laman web ini AKAN membuatkan anda lebih hebat lagi di atas katil!
Dah baca pendedahan di atas? Good. Apa yang menyusul selepas ini agak menyakitkan hati, terutamanya kaum Adam. Ada juga perempuan seperti ini. Pastikan isteri anda tidak berkata seperti ini di belakang anda!
Pastikan dia puas!!!

Kisah Benar Yang Pernah Berlaku

Sebagai admin laman web ini, saya sering ditujukan pelbagai soalan. Dan salah satu soalan yang menarik perhatian saya datang daripada seorang isteri, yang saya gelarkan Puan S.
Puas S bertanya kepada saya tentang masalah beliau:

Salam,
Hai, saya mengalami masalah susah nak puas... pihak lelaki pula cepat sangat ejakulasi... saya tak tau maksud nikmat tuh camna. Yang saya tahu main biasa lepas tu saya tak rasa ape... macam mana nak meningkatkan kenikmatan di ranjang?
- Puan S.
Menarik bukan? Terdapat perempuan di luar sana yang tidak mendapat kepuasan dan ini hanyalah salah satu daripada ribuan di luar sana!

Masalah Ini Bukan Sahaja Dihadapi Satu Dua Orang,
Tetapi Ramai Pasangan Di Malaysia.

Berdasarkan surat khabar Metro, 73% daripada wanita di Malaysia tidak puas melakukan seks. Maksudnya, dalam 10 orang, 7 orang tidak puas. Bahaya tu. Isteri anda?

"Pada Satu Malam Yang Indah..."

...Apabila anda berusaha bersungguh-sungguh, ke depan, ke belakang, tetapi isteri anda seperti tidak merasakan apa-apa! Anda hampir terpancut, tetapi dia muka buat dono je. Dia seperti menunggu "sesuatu", tetapi dia tidak mendapatnya! "Something is missing", kata anda kepada diri anda.
Anda pula mula berasa ragu-ragu kebolehan anda dalam memuaskan isteri anda.
Mungkin anda berasa hairan kenapa isteri anda hanya sesekali sahaja merasa puas, saya juga sama sebelum ini sebelum saya menjumpai teknik-teknik ini.
Perasankah anda bahawa apabila isteri anda sibuk dengan anak-anak anda, mereka mula menjadi dingin di dalam perkara-perkara yang berkaitan "ehem"?
Mungkin anda tidak, tetapi anda perlu tahu bahawa terdapat sesuatu yang menghalang dia mendapat kepuasan dalam melakukan hubungan tersebut.
Dan soalan cepu emas hari ini ialah...

Adakah Isteri Anda Juga Gersang?

Mungkin ya, mungkin tidak.
Untuk mengetahui sama ada isteri anda puas ataupun tidak, JANGAN LIHAT kepada apa yang dikatakannya! Lihat bagaimana reaksi dia. Pendedahan dilakukan di dalam panduan terbaru saya...

Memperkenalkan Panduan Ghairah Isteri!


Panduan ini BUKANLAH mengenai anda bertahan lama. Panduan ini adalah mengenai anda menjadi PUAS BERSAMA pasangan anda. Dan panduan ini boleh dikatakan sebagai "paling lengkap" berbanding semua panduan di luar sana. Saya berani JAMIN!
Mungkin anda pernah membaca panduan-panduan seperti ini, tetapi biar saya katakan: panduan ini lain daripada lain!
Anda bukan sahaja akan mengetahui perkara di atas katil, tetapi anda juga akan mengetahui perkara yang anda PATUT lakukan di luar bilik tidur.
Di dalam panduan HEBAT ini, anda akan mempelajari:

 • Satu perkara yang setiap perempuan mahu pasangan mereka lakukan sebelum ke katil.
 • Mengapa m____ b____ akan membuatkannya berasa lebih rapat dengan anda.
 • Jika anda lakukan perkara di muka surat 32 sebelum seks, anda akan menjadi lebih bahagia.
 • Bagaimana untuk mengetahui isteri anda tidak terangsang dan apa yang anda boleh buat mengenainya.
 • Bagaimana untuk mengghairahkan isteri di luar bilik tidur! Balik rumah sahaja, dia akan peluk anda dan mahu anda bersatu dengannya
 • Bagaimana anda boleh menaikkan keinginan seksnya dengan membelanjanya makan candle light dinner. Rahsia yang ramai suami-suami lupa, dan tak perasan!
 • Hantar isteri anda ke tempat ini, anda boleh memastikannya manja mahukan anda! Tak percaya? Lihat muka surat 9 untuk keterangan lanjut!)
 • Apa yang anda perlu buat untuk mengurangkan rimas bini anda terhadap badan anda!
 • Apa teknik yang anda boleh gunakan untuk memastikan isteri anda horny
 • Apa yang anda boleh buat semasa anak-anak anda keluar dari rumah! (Apa ye???)
 • Bagaimana dengan menghantar surat kepada isteri anda yang mampu membuatkannya berasa hairan, pelik… tetapi suka akan anda… sehingga mahukan anda!
 • Tentang teknik yang anda selalu gunakan di pejabat iaitu appointment. Dan bagaimana anda boleh membuat satu appointment yang akan merangsang isteri anda.
 • Tahukah anda bahawa jika anda membeli satu benda ini, isteri anda akan tersenyum dan kata, “jahatlah you ni” dan ianya bukan mainan seks (sex toys). Ini merupakan trik ke-8  dalam panduan Ghairah Isteri
 • Bagaimana untuk berkata ”kotor” sehingga dia basah habis – anda betul-betul nak tahu rahsia yang amat-amat mudah ini!
 • Bagaimana anda boleh memuji isteri anda – sambil membuatkannya mengetap gigi… dan membisikkan kepada anda kata-kata manis kepada anda. Mudah, dan efektif. Cara ini digunakan oleh “bad boys” untuk memastikan mereka mendapat apa yang mereka mahu! Dan beberapa tips bagaimana untuk melakukannya!
 • Satu konsepsi salah yang menyebabkan anda tidak mendapatkan seks yang hebat – ya, ianya mudah, tetapi telah membunuh seks yang sepatutnya hebat!
Semua yang saya senaraikan di atas adalah berkaitan dengan perkara sebelum melakukan seks.
Jika anda perasan, kebanyakan panduan hanyalah memberi tekanan kepada teknik di atas katil, tetapi bukannya di dalam panduan Ghairah Isteri ini. Ini merupakan strategi paling holistik untuk memastikan isteri anda lebih bersemangat, dan GIAN MAHU melakukan seks dengan anda!
Dengan kata lain...

Panduan ini bukannya rahsia... tetapi KITAB untuk memastikan isteri anda lebih puas, lebih gembira dan lebih bahagia!

Dengan mendapatkan panduan ini, anda juga akan mengetahui:

 • Kaitan kungfu dan wrestling dengan keghairahan isteri??
 • 33 cara untuk mengghairahkan isteri anda sehingga dia klimaks tak terkata!
 • Teknik yang anda boleh gunakan di atas katil (rujuk muka surat 26!)
 • Bibir merupakan sesuatu yang sensitif untuk seseorang perempuan.  Tapi bahagian mana yang akan membuatkan nafsunya naik gila-gila?
 •  Apakah yang menyebabkan sesetengah perempuan tidak suka bercium?
 • Perempuan mempunyai pelbagai bahagian sensitif tetapi hanya ada 14 tempat yang patut anda "serang". Salah satu daripadanya ialah pipi. Kedua ialah belakang lutut. Lagi 12 akan saya terangkan di dalam panduan.
 • Peranan pelukan dengan hormone yang dihasilkan
 • Cara termudah untuk memastikan dia mengangguk meminta lagi. (Dan ianya TIDAK ganas!)
 • Dengan hanya memerhati dan menunggu, air mazi isteri anda boleh keluar..bagaimana ye??
 • Bahagian sensitif pada perempuan selain daripada vagina dan klitoris. Bantuan rajah bagi memudahkan anda mengenali kawasan tersebut!
 • Beberapa posisi menarik yang isteri suka dan amat-amat simple untuk dilakukan dan siapa sahaja boleh melakukannya! (Anda akan berasa pelik kenapa anda tidak membuatnya!)
Tak perlu susah-susah lagi mencari panduan terkini mengenai seks. Cuba lihat apa yang dikatakan oleh pembaca-pembaca panduan ini:


Jika anda ingin melihat lebih banyak testimonial, anda boleh emel kepada saya di admin[at]ghairahisteri.com. Saya faham banyak panduan yang menjanjikan mereka boleh membantu anda, tetapi sebenarnya hanya sedikit yang mampu melakukannya!
Dan panduan ini adalah salah satu daripada yang mampu membantu anda.

Bukan Panduan Ini Sahaja. Anda Akan Mendapat 2 Hadiah Bernilai RM44 PERCUMA!

Anda bukan sahaja akan mendapat satu panduan ini, tetapi anda juga akan mendapat:

#1 Rahsia Seksual Perempuan Terbongkar 

RM27( PERCUMA)


Di dalam panduan ini anda akan didedahkan dengan:

 • Apa yang menyebabkan seseorang perempuan itu MAHU batang anda (tanpa anda meminta untuk memasukkannya)  
 • Bagaimana anda boleh memberikannya (dan menyebabkan si dia LEBIH MAHU walaupun anda sudah memberikannya!)
 • Ada juga cara untuk mengelakkan keadaan-keadaan seperti tetek kendur selepas kahwin (penting jika anda sukakan "bukit mantap".
 • Apa yang perempuan kisah dalam zakar. Anda akan mengetahui sama ada saiz dan panjang zakar anda penting atau tidak! Pada _ inci ke atas, anda dijamin dapat menyentuh faraj perempuan!
 • Cara tradisi menjaga payu dara yang amat-amat berkesan
 • Sama ada memasukkan zakar perlahan atau cepat lebih disukai perempuan
 • 13 perkara perempuan suka apabila bersama suami mereka...
 • Jika G-Spot bukannya vagina, apakah G-Spot sebenarnya?
 • bagaimana untuk memuaskan bahagian fizikal isteri anda
 • Waktu sesuai untuk melakukan seks
 • Bagaimana dengan menjadi Dominan akan membuatkan anda menjadi fantasi seks isteri anda
 • Apa  yang perempuan tidak suka lelaki buat. Cuba buat, dia akan menyuruh anda BERHENTI daripada melakukan seks.
 • Apa yang sebenarnya akan berlaku jika anda pancut dahulu!
 • Bagaimana untuk mencari klitoris. Tahukah anda lokasi sebenar puncak nikmat perempuan?
 • Apa yang anda perlu buat kepada klitoris isteri anda apabila anda menjumpainya.
 • Apa yang anda boleh buat jika isteri anda tidak tahu mana satu yang paling sensitif untuknya.
 • Bagaimana untuk mencari G-Spot (bantuan bergambar!)
 • Apa yang anda perlu buat sebelum anda menyerang G-spot.
 • Perbezaan antara kepuasan biasa dengan kepuasan ejakulasi

  Jika anda
  rasa zakar anda terasa ditekan, itu dikategorikan sebagai biasa. Tetapi jika anda mahu kepuasan sebenar, anda perlu mendapatkan kepuasan ejakulasi. Lihat muka surat 16 untuk maklumat lanjut.
 • Berapa lama kepuasan biasa akan berlaku
 • Apa yang sebenarnya berlaku apabila vagina menolak zakar anda keluar.
 • Apa yang akan terhasil jika kepuasan ejakulasi tercapai
 • Supplement yang sesuai untuk perempuan meningkatkan kemantapan seksnya! Anda tidak perlu membayar apa-apa untuk sebahagian besar darinya.
 • Kenapa anda perlu mendapatkan Colloidal Trace Minerals.
 • Dan sebagainya!
E-book ini bernilai RM27, dan menjadi milik anda PERCUMA jika anda mendapatkan panduan Ghairah Isteri ini! Ianya hanya mempunyai 20 muka surat, padat dengan maklumat! Ini bermakna, anda boleh menghabiskannya dengan cepat dan mengaplikasikannya terus selepas membaca!

#2 Kekeliruan Seksual Dalam Islam Dijawab

RM17( PERCUMA)


Di dalam panduan ini, segala pertanyaan yang dianggap remeh dan malu ditanya dijawab dan jika anda ragu-ragu tentang beberapa hukum untuk teknik yang dianggap "haram" akan didedahkan kepada anda. di sini anda akan mengetahui penjelasannya.
Anda akan didedahkan dengan:

 • Bolehkah melakukan seks di dalam tandas?
 • Melakukan seks dari belakang: boleh atau tidak?
 • Tentang bermain dengan kemaluan isteri. Berdosa atau Tidak?
 • Apa yang anda tidak boleh buat apabila anda bermain dengan mulut vagina isteri anda.
 • Jika anda tidak yakin menjilat kemaluan isteri anda, lihat muka surat 5.
 • Adakah mengulum zakar suami dibenarkan dalam Islam?
 • Apa yang anda JANGAN BUAT pada zakar anda jika isteri anda berasa jijik dengannya.
 • Adakah boleh menangguhkan mandi wajib selepas melakukan seks?
 • Tentang memancut di luar faraj isteri
 • Tentang pelbagai posisi ditemui di dalam panduan Ghairah Isteri
 • Tentang melakukan seks pada waktu malam dengan semua isteri anda (poligami)
 • Adakah suami boleh menyetubuhi semua isterinya pada waktu yang sama?
 • Adakah dibenarkan memulihkan selaput dara?
 • Sekiranya suami anda bernafsu semasa dalam bulan puasa (Ramadhan, ini yang anda perlu buat)
 • Adakah menonton VCD lucah dibenarkan dalam Islam?
 • Cara lain untuk mempelajari seks (tanpa melihat VCD lucah)
 • Seks ketika haid?
 • Adakah boleh seks melalui dubur?
 • Adakah boleh melancap/onani dalam Islam?
 • Bagaimana dengan melakukan seks dalam keadaan bogel?
 • Bolehkah kita menceritakan pengalaman seks kepada orang lain?
 • Adakah kita boleh menghisap susu isteri kita?
 • Tahukah anda apakah hukum melakukan seks ketika nifas?
 • Berapa lamakah anda boleh meninggalkan persetubuhan dengan isteri anda?
 • Menggunakan zakar palsu? Boleh atau tidak? Lihat muka surat 35. Jawapan di dalam AKAN mengejutkan anda.
Panduan ini bernilai RM17, dan menjadi milik anda PERCUMA jika anda mendapatkan panduan Ghairah Isteri ini!

Manfaat Mendapatkan Panduan Ghairah Isteri Ini
Terdapat beberapa manfaat yang akan anda dapat sejurus selepas anda mendapat panduan ini. Antaranya:

 • Anda akan mengetahui apa yang membuatkan seseorang perempuan itu betul-betul "panas"!
 • Anda akan mengetahui apa yang menyebabkannya menggeliat kegelian!
 • Anda akan mengetahui apa yang membuatkannya mendapat orgasma!
 • Anda akan mengetahui apa yang membuatkan isteri anda betul-betul mahukan batang anda sehingga penat anda melayan dia!
 • Dan banyak lagi!!!

PUASKAN DIA MALAM INI JUGA!

Cuba bayangkan betapa bahagianya akan anda jadi apabila isteri anda puas dan mahukan anda walaupun dia sudah puas. Berapakah harga yang patut diletakkan untuk kebahagian tersebut?


Bayangkan isteri anda kepuasan.
Adakah ianya seperti ini?


Seribu? Dua ribu? Seratus?
Priceless. Tidak terkira harganya. Panduan ini akan membantu anda mendapatkan kebahagian yang berpanjangan. Tidak perlu lagi risau si dia makan luar. Tidak perlu lagi risau si dia tidak puas. Dan jika itu yang anda mahukan, saya berikan kepada anda pada harga RM50.
Dan anda bukan sahaja mendapat panduan Ghairah Isteri, anda akan mendapat dua lagi panduan iaitu Rahsia Seksual Perempuan Terbongkar dan Kekeliruan Seksual Dalam Islam Diberikan percuma, jika anda cepat.

Untuk memudahkan anda untuk membeli panduan ini, cuba anda fikir berapa kos untuk menceraikan seseorang. Seribu dua atau lebih? Ingat: tiada siapa akan untung (kecuali pihak-pihak tertentu) jika anda bercerai. Daripada mengambil risiko tersebut, bukankah lebih baik jika anda mendapatkan panduan "Ghairah Isteri" dan membahagiakan isteri anda?
Tidak mahal, tidak terlalu murah. Tidak terlalu mahal untuk anda, dan tidak terlalu murah sehingga merugikan saya. Win-win untuk kita berdua.

Baca Dengan Risiko Anda Ditanggung Kami!

Apabila sudah mendapat panduan-panduan ini, cuba praktikkan ilmu-ilmu yang anda pelajari di dalam panduan-panduan ini. Cuba anda melakukan eksplorasi terhadap bahagian-bahagian sensitif isteri anda dan gunakan setiap trik yang terdapat di dalam panduan ini.
Kemudian, lihat reaksi isteri anda semasa anda memulakan permainan anda. Adaptasi cara anda. Jika anda tidak dapat membuatkan isteri anda berasa hairan dengan kelainan diri anda selepas selesai sesi bersama, beritahu saya, dan saya sendiri akan memberikan anda RM10.
Begitu yakinnya saya dengan ilmu... dan saya gerenti dia mesti puas!
Jika anda mahu membeli Panduan Ghairah Isteri ini...
Anda Tunggu Apa Lagi!!!