Terbaru Dari Blogger

blogger buzz
Minggu lepas, aku ada terbaca artikel dari blogger buzz. kini blogger menyediakan features baru yang agak cool!! :D
Sebelum ni, pengguna blogger/blogspot terpaksa menggunakan “new post” untuk dijadikan “page” di blog mereka.
Akibatnya, url page tersebut tidak cool dan susah nak ingat sebab panjang sgt :p
contoh : http://hamidgurka.blogspot.com/2010/03/about-this-blog.html
GADDEYYYMIT!! teramatlah panjang.!
Kini pengguna blogger/blogspot tak perlu pening kepala lagi sebab blogger dah add new features to add new page!
woot! woot! :wink: 


kini link new page anda taklah sepanjang railway ktm sungai buloh :lol:
contoh : http://hamidgurka.blogspot.com/p/page.html
Dan satu la features yang agak memusykilkan terletak di dashboard.
https://www.blogger.com/img/logo230_draft.gif
draft

Keistimewaannya masih tak dikenal pasti lagi. sebab tak sempat check lagi.
nanti korang pandai-pandai la godek dashboard baru ni. :P
ok, tu saja untuk hari ni. jumpa lagi! :D