Langgan Internet Dengan Mudah Di Anjung Streamyx



Kepada sesiapa yang nak mendaftar internet seperti streamyx atau unifi, korang semua tak perlu susah payah
pergi ke tm centre atau mana-mana shopping complex, membazir masa dan duit.
Di Anjung Streamxy, semuanya mudah dan pantas! anda cuma perlu mendaftar secara online.



Buat masa sekarang ni, Anjung Streamyx ada menyediakan servis pendaftaran streamyx, unifi dan celcom broadband sahaja. yang lain2 belum ada lagi, tapi jangan risau, sebab mereka bercadang untuk menambah lagi servis pendaftaran internet dari ISP yang lain. Tapi rasanya apa yang Anjung Streamyx sediakan sekarang ni pun dah cukup ok. servis untuk upgrade talian streamyx pun ada. :)

Anda tak perlu khuatir dengan servis mereka ni ni adalah ejen yang berdaftar, so jangan risau la.
anda daftar, anda dapat! tak daftar, tak dapat la. hehehe :)

Untuk pendaftaran, tiada cas yang dikenakan, percuma saja! jadi tunggu apa lagi?
klik je pakej mana yang anda berminat, (1)daftar, (2)hantar salinan IC, (3)tunggu pangglilan dari Anjung Streamyx dan (4)technician akan sampai di depan pintu rumah anda! senang kan?


Jangan buang masa, pilih dan klik je banner dibawah ni. semuanya terletak dihujung jari anda. aiceceh :p


Streamyx 
Celcom Broadband
Unifi

atau anda boleh terus ke laman web mereka
www.anjungstreamyx.com
Anjung Streamyx PANTAS,MUDAH,EFEKTIF

psst : Nak duit tak? Anjung Streamyx  ada menganjurkan contest untuk blogger. 
kalau nak sertai, klik lini ni. http://bit.ly/contestanjungstreamyx