Pakej Internet Percuma


Salam sejahtera untuk semua. Kini terdapat banyak program atau produk yang menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan internet percuma. Tetapi adakah ianya benar? Adakah ianya selamat? Adakah ianya sekadar cakap-cakap kosong? Kami telah melakukan kajian terperinci, dan akhirnya kami telah menemui jawapan terbaik dan sesuai digunakan oleh sesiapa sahaja.

Untuk pengetahuan anda, program ini telah digunakan secara meluas oleh seluruh dunia. Kini kami tawarkan pakej Internet-Percuma ini untuk anda (setelah kami dan ramai pelanggan kami yakin dan berpuas hati dengan hasilnya).

Kami hanya menyediakan produk yang benar-benar berkesan dan berbaloi pada harga yang amat murah berbanding dengan kos sebenar jika kita menggunakan perkidmatan cybercafe atau melanggan mana-mana pakej dari penyedia internet berbayar.

Bagaimana Internet-Percuma Berfungsi?.

MUDAH. Anda pasti biasa menggunakan internet secara percuma di pejabat, restoran dan pelbagai lokasi yang menawarkan wifi percuma dengan menggunakan laptop anda.
Perkara yang sama Internet-Percuma lakukan tetapi dengan kombinasi (hasil kajian terperinci) produk dan program yang kami tawarkan melalui pakej Internet-Percuma anda boleh melayari internet di mana sahaja walaupun wifi di lokasi tersebut dikunci (locked).
Melalui pakej Internet-Percuma ini, anda akan mendapat wireless USB adapter dan program percuma yang bertindak untuk menyambung mana-mana internet / wifi tanpa gangguan. Anda telah berjimat TANPA dibelenggu bayaran langgan bulanan.


Pakej Internet-Percuma ini mengandungi:

1. wifi USB adapter (telah diuji).
2. CD - software yang akan digunakan bersama wifi.

Manual dan video cara guna akandiberikan bersama pakej ini.
Setiap produk telah diuji terlebih dahulu sebelum penghantaran.


Untuk mendapatkan pakej ini,