Rahsia Pemasaran Email 3.0

Rahsia Pemasaran Internet Terunggul, 


Iaitu Rahsia Pemasaran Emel Paling Efektif Saya Dedahkan Pada Anda....

Mengapa Anda Patut Miliki 3.0 Email Marketing Ini?

  • Mudah difahami dan ringkas. Anda bukan saja diberikan video tutorial, tapi turut diberikan video coaching, video case study bertujuan memudahkan lagi pemahaman anda..
  •  Teknik yang saya kongsi terbukti berkesan, DIJAMIN. Saya telah menggunakan teknik yang sama berulang kali dan kesannya sungguh memberangsangkan. lihat saja pencapaian saya dalam pemasaran affiliate, pelancaran produk saya, promosi seminar, bengkel dan sebagainya...
  • Kebanyakan teknik, tips dan strategi yang ditunjukkan di dalam panduan ini memerlukan modal kecil dan ada yang tidak menggunakan modal langsung. Pendek kata PERCUMA. Tiada lagi yang lebih murah daripada percuma. Saya sendiri tak suka menggunakan teknik berbayar yang tinggi, tapi kurang efektif.
  • Modul-modulnya telah disusun mengikut turutan untuk memudahkan anda  dapat mempraktikkan apa yang diajarkan. Mudah saja...
  • Segala pengalaman dan pengetahuan saya dicurahkan dalam pakej ini. Setiap teknik ditunjukkan langkah demi langkah! Ikutinya satu persatu. Jangan lompat-lompat!
  • Bukan saja ilmu dan pengalaman saya seorang saja dikongsikan, tapi ilmu dan pengalaman pakar-pakar pemasaran emel tempatan dan antarabangsa juga turut dikongsikan.
  • Produk ini bukannya dihasilkan SYOK SENDIRI! Ianya dihasilkan berdasarkan apa yang orang ramai mahukan! Saya telah membuat kajian market, buat survey bagi menghasilkan produk ini. Apa masalah orang ramai, apa yang mereka mahukan, semuanya saya kaji!
  • Saya mengeluarkan kos yang besar untuk menghasilkan produk bermutu ini. Ianya meliputi penghasilan video yang berkualiti, kajian yang mendalam, try n error, interview dengan pakar. Dan ianya juga antara produk yang mengambil masa yang lama untuk disiapkan. Saya mengambil masa 4 bulan untuk menyiapkan produk ini. Banyak usaha, masa dan wang ringgit yang dilaburkan untuk penghasilan produk yang bakal membantu anda ini.
  • Ilmu, pengalaman dan kepakaran yang saya kongsikan di dalam pakej ini diiktiraf oleh pakar-pakar pemasaran internet di Malaysia. Mereka sememangnya tahu menilai akan keberkesanan teknik dan strategi yang saya dedahkan dalam 3.0 Email Marketing ini.
  • Teknik yang saya ajarkan pernah digunapakai oleh pelajar-pelajar saya sebelum ini dan mereka memang berjaya dalam kempen pemasaran emel mereka, tak kira pemasaran affiliate mahupun promosi produk/servis sendiri. Dan untuk makluman juga, ada juga otai-otai dalam pemasaran internet "mencuri" teknik dan strategi yang saya gunapakai untuk kempen pemasaran emel mereka. Dan mereka juga urut berjaya!Apa Yang Terkandung Dalam Pakej 3.0 Email Marketing Ini? Anda Nak Tahu..?