Pakar Aplikasi Facebook

Anda nak belajar cara membuat aplikasi sendiri difacebook?

Rahsia yang dibongkarkan dalam panduan blueprint ini
 

     Bagaimana anda mengenali  dengan halaman Developer di Facebook.
Kata orang; "tak kenal maka tak cinta". Sebab itulah saya mengikut saranan lebih 16 peminat tegar facebook yang berjaya mencipta aplikasi melalui facebook supaya panduan ini perlu diperjelaskan dengan halaman Developer untuk memudahkan anda faham dengan jelas dan bagi melicinkan lagi usaha anda untuk mencipta aplikasi Jut For Fun di portal Facebook semudah ABC.
     Teknik yang betul untuk membina aplikasi yang pasti "PANAS"
Kajian menunjukkan tiada satu panduan yang sebegini dibuat, malah anda dibimbing dengan teknik RINGKAS dan diolah dengan imej yang jelas bagi memahirkan anda seperti pakar dalam membina aplikasi yang menjadi kegilaan ramai.
Anda akan dipersembahkan dengan rahsia bagaimana anda dapat menggandakan pendapatan anda dengan aplikasi.
Ini adalah poin utama yang perlu anda fahami dengan baik kerana jika anda tidak bertindak seperti yang disampaikan, peratusan kejayaan anda mungkin berkurangan.
Action Plan: langkah demi langkah untuk anda mula menjana pendapatan dengan aplikasi di Facebook.
Ebook ini tidak dianggap tidak lengkap jika saya tidak bimbing anda bagaimana untuk bertindak bagi memastikan teknik yang diajar memberi kesan yang amat memuaskan.
Dua Script Aplikasi PERCUMA untuk anda mula bina aplikasi anda sendiri.
Saya tidak akan biarkan anda terkapai-kapai mencari idea tentang apakah aplikasi yang perlu dicipta untuk menjana wang secara pasif. Dengan skrip aplikasi ini anda akan rasa lebih yakin untuk terus mula membina aplikasi sendiri. Pssstttttt... Anda juga dapat buat duit dengan 2 skrip apliksi berharga ini.

Nak tahu lebih lanjut?