Apa Itu Fiverr?



Pernahkah anda mendengar tentang Fiverr? Tahukah anda laman Fiverr menyediakan peluang untuk anda menjana pendapatan US Dollar secara online? Fiverr adalah sebuah laman web yang menyediakan tempat kepada anda menjual produk, menawarkan servis/perkhidmatan atau apa saja dengan kadar harga 5 US Dollar. Tawarkan apa sahaja yang sanggup anda lakukan untuk bayaran berjumlah 5 US Dollar.

Ketahui 2 kategori pengguna di laman Fiverr, iaitu :

i.          Penjual – menawarkan pelbagai produk dan servis/perkhidmatan

ii.         Pembeli produk atau servis/perkhidmatan

Jika anda ingin merebut peluang menjana pendapatan dalam US Dollar, anda boleh bertindak sebagai penjual di laman Fiverr dengan menawarkan apa jua produk atau servis/perkhidmatan dengan kadar harga 5 US Dollar. Tawarkan apa jua yang anda miliki – produk, kemahiran, bakat dll. Pastikan ianya berbaloi pada kadar harga 5 US Dollar! Iklankan tawaran anda di Fiverr kepada prospek/pembeli di laman Fiverr. Antara servis/perkhidmatan yang mendapat permintaan tinggi di laman Fiverr adalah seperti kemahiran grafik, programming, penulisan artikel, servis SEO, pemasaran sosial, perkhidmatan pengiklanan dan pelbagai lagi jenis servis/perkhidmatan.

Untuk bermula di Fiverr, anda hanya perlu melayari laman Fiverr http://www.fiverr.com dan mendaftar akaun Fiverr. Tiada sebarang bayaran dikenakan untuk tujuan pendaftaran. Pastikan anda membaca syarat, terma dan peraturan yang ditetapkan oleh pengendali Fiverr agar tidak menawarkan produk atau servis/perkhidmatan yang tidak dibenarkan. Rujuk bahagian FAQ untuk sebarang persoalan yang berkaitan dengan Fiverr. Pastikan anda memahami syarat,terma dan peraturan yang ditetapkan sebelum mula menyediakan gigs pertama anda di Fiverr. Jika melanggar terma, syarat dan peraturan yang ditetapkan, akaun Fiverr anda boleh disenaraihitamkan atau dibatalkan.



Sebagai penjual di Fiverr, anda menawarkan produk atau servis/perkhidmatan pada kadar harga 5 US Dollar. Setiap order yang anda perolehi dan dihantar kepada pelanggan, anda akan menerima hanya 4 US Dollar sahaja. Pengendali Fiverr mengenakan caj 1 US Dollar bagi setiap transaksi jualan yang anda lakukan. Pastikan anda mempunyai akaun Paypal bagi urusan jual-beli di laman Fiverr. Daftar akaun Paypal di sini https://www.paypal.com . Tiada sebarang bayaran dikenakan bagi tujuan pendaftaran akaun Paypal.

Selain membuat tawaran jualan produk atau servis/perkhidmatan anda di laman Fiverr, anda juga digalakkan turut membuat pengiklanan gigs anda di laman-laman lain. Contohnya di blog rakan-rakan anda, laman sosial Facebook, Tweeter dan banyak lagi. Prospek produk atau servis/perkhidmatan yang anda ditawarkan bukan sekadar terdapat di Fiverr sahaja. Kini terdapat lambakan laman web yang turut memperkenalkan konsep sama seperti yang ditawarkan di laman Fiverr. Menariknya terdapat kepelbagaian kadar harga yang diperkenalkan di laman lain. Jadi terdapat pelbagai pilihan untuk anda iklankan produk atau servis/perkhidmatan yang anda tawarkan di Fiverr.

Jom Jana Income Di Fiverr

Cuba anda terokai apa yang ada di laman Fiverr. Ramai IM yang menjana pendapatan di laman Fiverr dengan menyediakan servis/perkhidmatan yang ringkas dan mudah. Ini adalah cara merebut peluang di laman Fiverr secara optimum dan efisien. Ketahui formula atau teknik untuk menghasilkan gigs yang mudah, ringkas, mendapat sambutan dan cepat disiapkan di laman web Teknik Fiverr!!

Inilah dia.. RAHSIA-RAHSIA buat duit dengan fiverr yang telah banyak menghasilkan kejayaan kepada saya iaitu..


 


Apa itu Ebook Rahsia Wang Fiverr?


Ok, saya terangkan kat sini. Terdapat 10 modul Dalam Ebook Rahsia
Wang Fiverr ini yang mengajar anda bagaimana untuk menjana wang di fiverr dengan MUDAH

Ia sangat bersesuaian untuk newbie & intermediate...


Modul 1 - Kenali Fiverr
-khas untuk newbie

Dalam modul ini,saya ada menerangkan tentang asas
Fiverr dan cara untuk menggunakan laman web Fiverr...
Mudah je..Lepas bace modul ini,anda akan faham
Tentang cara-cara,fungsi dan bagaimana system ini
akan menghasilkan duit kepada ada.

Modul 2 - Tips Penting

Beribu-ribu orang berniaga di fiverr dan bermillion2
pelanggan bersedia untuk membeli servis anda.
Bagaimana nak mendapat sales beterusan?
Anda akan ketahui dalam modul ini.

Modul 3 - Modul Copy N Paste

Pelanggan akan bayar anda berkali ganda.
Tapi kerja anda Copy N Paste je..
Hebat tak?

Modul 4 - Design Master

Bace title je saya rasa anda dah faham,
Design master mengajar anda cara bagaimana untuk offer
servis Design di fiverr walaupun anda tak tahu langsung pasal designing..

Modul 5 - Converting

Guna cara converting untuk dapat sales…

Modul 6 - Minigigs

Teknik minigis adalah teknik meng ‘offer’ servis kecil
..benda yang senang pun,kadang-kadang orang tak nak buat..
So inilah peluang anda..

Modul 7 - Digital

Sebenarnya modul ini, takde kerja langsung..
Paling maximum, kalau internet slow pun,
amik masa 2 minit je untuk siap kan service ini..

Modul 8 - Funny Photo

Modul funny photo mengajar anda bagimana untuk offer servis funny photo
berserta dengan tutorial cara untuk mendesign funny photo tersebut.

Modul 9 - Royalty Free

Teknik menjual royalti free photos dan
cara untuk mendapatkanya secara percuma..

Modul 10 - Cartoon

Modul cartoon akan mengajar anda bagaimana untuk offer servis cartoon yang
mendapat sambutan hangat di fiverr dan tutorial cara untuk mendesign cartoon tersebut...