Tingkatkan Followers Instagram

http://goo.gl/85xRFl

Nak tahu rahsia untuk meningkatkan follower di Instagram?


Mesti anda tertanya-tanya.
> Bagaimana Nak Dapatkan Targeted Follower?
> Mahal Ke Servis Naikkan Targeted Follower?
> Tak Boleh Buat Sendiri Ke?
Baiklah, atas dasar itu, saya ingin MEMBONGKAR dan MENDEDAHKAN RAHSIA saya sendiri, bagaimana saya lakukan servis ini dan bagaimana teknik saya dapatkan SUPER TARGETED FOLLOWER untuk akaun-akaun Instagram mereka.
Kenapa saya kata SUPER TARGETED FOLLOWER?
Percaya tak jika saya katakan yang anda boleh dapatkan TARGETED FOLLOWER secara demografi.. seperti..
> Jantina, Umur, Bangsa
> Status Perkahwinan,Minat Apa 
> Tinggal Mana, Kerja Apa, Kerja Dimana dan lain-lain lagi
Baiklah tanpa buang masa anda baca bebelan saya ini, saya ingin
Memperkenalkan....


DVD PANDUAN MANIPULASI INSTAGRAM

Rahsia Tarik TARGETED FOLLOWER Terbongkar
Satu panduan bagaimana memanipulasi akaun Instagram anda kepada akaun bisnes dan mendapatkan targeted follower berdasarkan produk dan perniagaan anda. Apa yang bakal anda perolehi dari DVD Tutorial ini ?

Bagi memudahkan pemahaman anda kandungan video akan menunjukkan contoh sebenar yang telah digunakan dalam pemasaran Instagram dan berdasarkan study case saya sendiri.
Sebanyak  7 Modul Utama terkandung dalam pakej DVD ini yang membincangkan setiap aspek penting dalam pemasaran Instagram.

Mari kita lihat...

Modul #1
Bina Profile Instagram
Dalam video ini, saya akan dedahkan teknik membina akaun dalam Instagram khas untuk perniagaan. Yang mana akaun anda akan nampak lebih profesional dan mudah untuk membina keyakinan dan kepercayaan pelanggan dan bakal follower anda kelak,

Modul #2
Teknik Naikkan Follower 1
Dalam teknik yang pertama ini, anda akan didedahkan bagaimana untuk mendapatkan follower yang ramai dalam masa yang cepat, dan bagaimana untuk membuatkan orang lain bercerita dan berkongsi tentang perniagaan dan akaun Instagram anda.

Modul #3
Teknik Naikkan Follower 2
Dalam video ini pula, saya akan terangkan bagimana anda mampu mendapatkan dan mencari follower yang targeted mengikut niche jualan anda dan juga mendapatkan bakal peminat bagi produk-produk jualan anda.

Modul #4
Teknik Naikkan Follower 3
Sekali lagi dalam video ini, saya akan dedahkah RAHSIA SUPER TARGETED FOLLOWER yang selama ini saya gunakan untuk mendapatkan follower yang betul-betul mengikut citarasa anda. Anda boleh asingkan mengikut jantina, umur, lokasi, pekerjaan, bangsa.. senang cerita secara demografi.

Modul #5
Strategi Unfollowing
Antara masalah yang dihadapi oleh segelintir pada peniaga adalah berlakunya following terlalu ramai. Jadi dalam video ini saya akan dedahkan anda teknik lakukan unfollowing secara lebih teratur dan seterusnya bakal memberi kesan besar pada akaun anda kelak.

Modul #6
Strategi Posting
Untuk menjual di Instagram ianya tidak boleh lari dari GAMBAR dan PENULISAN. Gambar dan penulisan merupakan elemen yang sangat penting untuk mempengaruhi prospek untuk membeli. Ramai yang tidak menguasai sepenuhnya bahagian ini. Saya akan berikan teknik dan konsep penulisan iklan yang benar-benar efektif dan mampu menghasilkan jualan.

Modul #7
Strategi #tags
Dalam modul ini pula saya akan tunjukkan anda bagaimana kepentingan #tags dalam membantu perniagaan anda, dan bagaimana anda boleh lakukan "folder" dalam akaun Instagram anda, seterusnya bagaimana untuk intip / spy pesaing-pesaing anda.

#BONUS
Real Live Study Case
Ini satu bonus dimana anda akan dapat lihat sendiri bagaimana saya lakukan dan result yang terjadi. Dimana saya mulakan dengan akaun yang betul-betul baru dan masih 0.

DAPATKAN SEGERA!